Nyhedsbrev

  • November 2017
  •  22. årgang
  • Nr. 4

Fra et medlem i Hjortspringbådens Laug

Ohøj alle medlemmer

Vi, der er medlemmer af Hjortspringbådens Laug, er sikkert også medlem af andre foreninger, klubber eller samhøringheder i en eller anden form.

Egentlige foreninger (man siger, at alle Danskere er medlem af mindst 5 foreninger), frimærke- eller golfklubber, sammenhørigheder i gaden, afdelinger på virksomheder, kusine/fætter-  og skolejubilæumsmøder og hvad ved jeg.

Til den ende kan jeg opfordre jer hver især til at arrangere et besøg på Lindeværftet sammen med jeres bekendte/venner/ kolleger på et eller andet tidspunkt i år med det formål at ”forgylde” jeres samhørighed.

På Lindeværftet vil I og jeres deltagere opleve et kort foredrag, se en film på 20 min., der beskriver Hjortspringbådens bygning fra forberedelse, fældning af træer i Polen, smedning af værktøj, bygning af båden og afprøvningen. I vil se båden, opleve dens elegante linjer, studere dens mange detaljer og få svar på alle spørgsmål, der dukker op.

Formålet er naturligvis at udbrede kendskabet til vor vidunderlige båd og samtidig finansiere laugets fortsatte eksistens.

I vil vide, hvornår Lindeværftet er åbent for besøgende, (se andet steds i Nyhedsbrevet) og det er naturligvis bekvemmest for lauget, at det sker inden for åbningstiderne. Imidlertid er det også muligt at besøge Lindeværftet uden for åbningstiden ved henvendelse tilværftet uden for åbningstiden ved henvendelse til

Knud V. Valbjørn
Tlf. 7445 1583
knud.valbjorn@bbsyd.dk

Vi ses 
K. V. Valbjørn

Opdateret: 2017-04-24 00:39:24.

Fakta

Hvis der er udsagn, meninger eller holdninger i indlægene du kunne tænke dig at få uddybet,
så kontakt endelig lauget.
Dit indlæg vil blive blive sendt videre til forfatteren og blive besvaret af denne eller formanden.

Nyhedsbrevet kan ses i samme opsætning som papirudgaven i Arkivet og er velegnet til ud- skrift. (PDF-format).


Den sidst udkomne udgave af vores lille folder kan ses her i PDF-format.